mandag 15. november 2010

Møte + trening torsdag 19.30

På torsdag skal en fra NIH komme å gjennomføre en spørreundersøkelse, og i forbindelse med dette kjører vi en rolig økt etterpå!

Her er litt info:
Dette prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Fotballforbund, Toppfotballsenteret og Norges Idrettshøgskole, som handler om talentutvikling i fotball. Spørreskjemaet skal senere i år brukes til å teste regionalspillerne i Norge (altså de mest talentfulle unge spillerne i landet) på deres evne til å selvregulere. Å selvregulere er en svært viktig evne for å bli en god fotballspiller.

Før skjemaet skal brukes på regionalspillerne må det prøves ut og det er i den anledning at dere kan få lov til å gjennomføre skjemaet. Dette er en viktig jobb, siden spørreskjemaet skal være med å bestemme hvilken retning talentutviklingen i Norge skal gå. Det vil også være en fin test for alle spillere siden en får tenkt litt rundt sin egen fotballkarriere. Spørreskjemaet tar ca. 15 til 20 min å gjennomføre og er helt anonymt.


Viktig at alle som har mulighet møter opp! Skal bli deilig å få bevegd litt på beina igjen nå som kulda begynner å komme.

G-95 Årvoll

Ingen kommentarer: