torsdag 6. mai 2010

Seier i lokaloppgjøret Årvoll 2 - Skeid 3 5 - 1

1.omg. kunne vært mer spennende. Noen av de 24 tilskuerne gikk i pausen
Vi la oss på tempoet (var det noe tempo?) til Skeid og stort sett foregikk det meste på midtbanen. Men en pen skåring av Jonas etter et flott gjennomspill fra Daniel - 1-0.
Det ble mye kjemping fra begge lag, uten det helt gode spillet.
Mer er det ikke å si om første omgang. 1-0 Pause.

I pausen ble vi enige om å sette større tempo i 2.omg. og spille enkelt. Det tok ca. 30 sek. før vi la på til 2-0 ved Jonas, som hadde enkel jobb å sette ballen i mål etter at 97 Varun hadde fintet ut halve Skeid-laget. Varun fortsatte å valse rundt med Skeidspillerne og la nydelige pasninger til de andre som ikke klarte å skåre, men det skyldtes mest en meget god Skeidkeeper, som må ha årsklassens lengste utkast.
I det 6.min. la Martin en god corner som Fahidi satte kontant i mål- 3-0. 2.min. senere får Sharmaerke ballen på ca. 20 meter og lobber elegant over keeper - 4-0.
I det 10.min reduserte Skeid etter kjapt raid på venstrekanten - Evren var etter ballen, men den trillet til en annen Skeidspiller som enkelt satte den i mål. Etter dette kom Skeid på flere farlige kontringer, men enten stoppet av Ibba eller Evren som vanlig stod godt i mål.

Det siste målet var en gavepakke av dommer'n - Shafi ble spilt fri og spiller videre til
Kaptein Abdi som lobber ballen i mål - 5-1, men begge spillerne var offside i tillegg ble det skåret på overtid av overtiden (84 min).

Godt å ha Ibba tilbake etter skade, selv om han måtte gå av banen med krampe på slutten.
Ellers takk til alle gutta for en morsom 2.omg. med bl.a. 2 korrekt annulerte mål for offside.

Ryktene har gått at 97 Varun ikke har kommet videre på SUP/kretslag!
Vil ikke kretsen ha talentfulle spillere?
Til sportslig leder i Årvoll: Skriv langtidskontrakt med denne spilleren snarest!!!!