tirsdag 11. mai 2010

Knepent tap igjen

Røa stod på motsatt banehalvdel i vårens andre Adidas Cup kamp. Vi starter kampen utrolig bra, og spiller til tider NYDELIG fotball. Midten kombinerer bra med spissene, samtidig som Kyrre er utrolig flink til å komme møtende, mens Knut har fine bevegelser bak. Innsatsen vi legger ned i 1. omgang er helt klart årsbeste av gutta. Vi er flinke til å vri spillet og kombinerer flott på få touch, det var lett å se at Røa ble lettere sjokkert over tempoet vårt. Det er ikke ufortjent at Valon stanger inn 1-0 ledelse på et frispark fra Branislav. Røa keeperen er uheldig og tar ballen utenfor seksten meteren, og med en presis Brani var det bare for Valon å styre den inn, endelig et dødball mål!
Vi fortsetter der vi slapp, og produserer et sett med sjanser. Jonas er veldig uheldig som ikke setter inn en retur etter skudd fra Gerri, som spilte en stor kamp fra sin høyrekant posisjon.

Kvaliteten på spillet vårt daler litt ut i andre omgang, og duellspillet vårt blir slappere, noe som fører til at Røa tar mer og mer over midten. De fortsetter å jage scoring, og er farlig frempå flere ganger. Vi pratet før matchen om at Røa er farlige på langskudd, så ikke uventet kom utlikningen på et langskudd. Litt merkelig mål, hvor jeg ikke helt fikk med meg hvordan den ballen greide å finne veien inn i nettet.
Røa fortsetter å presse, og det er utrolig surt å se 1-2 målet bli pirket inn rett før slutt. Vi blir for pinglete inne i boksen, og lar en Røa spiller stå å finsikte skuddet ned i hjørnet.
Vi gir oss derimot ikke, og jeg husker ikke om det var før eller etter 2-1 målet at vi muligens skulle fått en straffe av dagens dommer, etter at Kyrre blir felt av keeper innenfor 16meteren.
Minuttet før slutt har vi maks uflaks når Valon slår et frispark inn mot keeper som Ambar greier å få en fot på, men spretter i tverrliggeren og ut!

Det var utrolig mye positivt å ta med seg fra denne matchen, vi viser en klar forbedring fra Skeid matchen, og spiller nydelig fotball! Og til dere foreldre/andre dvs tilskuere som mener at vi var det dårligste 95 laget dere hadde sett......... Dere kan ikke hatt peiling på fotball når dere uttalte dere. Vi spiller en strålende match mot nok et lag som har deltat i Nike Premier Cup, og gutta viser en strålende innsats. Om dere fortsatt ikke er overbevist oppfordrerer jeg dere til å sjekke ut kalenderen hvor terminlisten vår ligger, så dere får tatt turen ned til Årvoll banen neste uke:)