søndag 2. mai 2010

Tap i lokaloppgjøret, 1-2

Dagens match mot Skeid starter på verst tenkelige måte etter at Skeid får satt inn 1-0 på et langskudd etter kun 2 minutter. En skikkelig kald dusj for gutta, men derifra og ut bestemmer vi oss for å kjempe oss inn i kampen igjen. Utlikningen er et faktum etter ca 20 minutters spill, hvor Branislav spiller igjennom Gerri som pirker inn 1-1 målet. Resten av omgangen vipper mye frem og tilbake, og en dommer som var like dårlig begge veier, gjorde feil som kunne gitt utslag i begge ender. 1 omg mot Skeid i dag var strålende, og vi beviser for oss selv og alle andre at vi er et lag som kan måle seg med hvem som helst hvis vi bare gidder. Vi trår til i alle dueller, beveger beina hurtig og Kyrre er flink til å vinne utsparkene fra Anders.

I 2 omg forsetter vi der vi slapp, men det vil seg bare ikke. Vi er ved flere anledninger nære, men noen ganger vil det seg bare ikke. 15 min før slutt misser vi litt i markeringene og en umarkert venstreving får prikket inn 2-1.
Vi fortsetter å spille bra og presse, men det ville seg bare ikke idag. Med litt flaks idag, og en dommer som hadde mer kontroll, kunne vi fort fått med oss poeng.

Alltid surt å tape fotballkamper, men vi er alle enige om at vi må ta med oss det positive ut ifra matchen. Vi hever oss fra hver eneste kamp, og selvom vi er i litt motgang nå, skal det ikke mye til før vi er tilbake til der vi vil være. Vi beviste i dag at gutta fra Årvoll ikke skal tas lett på, og at selv under motgang, er moralen fortsatt på topp. Også godt å se Torstein tilbake i midtforsvaret, som en liten Cannavaro løper han rundt der, og trår til for laget. Branislav spiller også bra i de minuttene han holder ut på banen, godt blikk og ikke minst en fighter innstilling han må ha fått fra sin far. Neste mål for han må vel være å få opp kondisjonen så han kan holde ut i 2x40.
Alle gutta kan være stolte av seg selv idag. Vi legger igjen en skikkelig innsats og selvom resultatet ikke er slik vi ønsket, gjør vi en veldig god figur og viser Skeid at det alltid er tenning når det kommer til lokaloppgjør.
Vi takker Skeid for en flott match, så ses vi for revansje på Nordre Aasen til høsten!

Adrian

Ingen kommentarer: