fredag 28. mai 2010

Årvoll 2 – Vålerenga 3 6 – 1.

Ny storseier i 3. div. for Årvollgutta.

Det startet ganske jevnt der Vålerenga spiller bra ball til hverandre. Etter en stund kommer vi mer inn i spillet. Etter 6 minutter greier Abdi (?) å tre en ball gjennom forsvaret til Vålerenga og Sari snapper den opp, som han har gjort så mange ganger i det siste, og setter den i nota.
1 – 0 til oss.

Kampen bølger en stund frem og tilbake. Vi har god kontroll over midtbanen og forsvaret rydder bra opp, men vi greier ikke helt å skape de store sjansene før Schafici etter 18 minutter kommer alene med keeper og sikkert setter ballen i mål. 2 – 0.

Vi fortsetter vårt gode spill og har egentlig bra kontroll over matchen. Tvillingne har noen fine kombinasjoner der de der de spiller flikflakk-fotball seg imellom. Abdiquani briljerer på midtbanen med gode tacklinger, slepen teknikk og bra pasninger.

Det er først når Vålerenga setter innpå den tidligere Årvollspissen Dennis Reistad at det begynner å bli farlig, men han har store problemer med stopperparet vårt Torstein og Senti og greier ikke å utrette noe for motstanderen.

Vi får innkast midt på vår banehalvdel. Senti kaster et enormt langt innkast (han hadde mange bra og lange innkast i kampen) som havner hos Sari. Sari setter opp farten og parkerer Vålerenga-forsvaret før han igjen scorer. Vi går til pause med en betryggende ledelse på 3 – 0.

Etter pause er det et mye friskere og piggere Vålerenga-lag som kommer på banen. De presser oss høyere og har større tempo enn oss. Dette gir resultater og etter 8 minutter greier de endelig å få inn et mål. 3 – 1.

Vi greier imidlertid å spille oss inn i kampen igjen. Vi ruller opp et fint angrep på venstresida. Crossballen havner hos Samakab som kan sette ballen i åpent mål. 4 – 1 etter et nydelig angrep.

Vålerenga kommer igjen inn i kampen og presser oss. Fahidi får en albue i ansiktet og må forlate banen en stund med neseblod, men kommer innpå igjen når blodet har stoppet.

Vi fortsetter presset vårt og Marius 96 får inn et mål for oss før Sari setter spikeren i kista med sitt andre mål for dagen.

Sluttresultat 6 – 1 til oss.

Gutta ligger på andreplass på tabellen, noe som er veldig bra. Vi fikk god hjelp fra 3 97-gutter og 2 96-gutter som kom direkte fra uavgjortkamp mot Korsvoll. Vi står på med godt humør og jobber for hverandre. Mohammed holder mesteparten av først og hele andreomgang. Senti imponerer med lange innkast. Sari fortsetter der han slapp. Evren god i mål.