fredag 14. mai 2010

Ny seier til 2.laget

2. laget vant fortjent 4-1 borte mot Ullern etter 0-0 ved pause.
Selv om det ikke ble mål i 1.omg. vartet gutta opp med knallspill á la Barcelona.
Kjørte omgangen gjennom med finspill mellom 16 meterne og til tider rundspilte Ullern, men skuddene var det ikke noen klasse over - de satt alle andre steder enn på mål.
Men for en underholdende omgang - som også de 5 Årvollpublikummerne på VIP tribunen var enig i. Lagleder lovet 1,5 l Cola til hver, hvis de skårte 8 eller mer i 2.omg.

I 2.omg. skulle vi fortsette det fine spillet, men Ullern spilte som det var Cup og tok oss litt på senga. Men etter 2.min. fikk vi corner som ble headet i stolpen og havnet hos Sari som satte den rett på keeper. I det 6.min. får Sari en løpeball på høyrekant (en av mange) og skjærer inn mot midten og knaller den i mål. Igjen 2.min. senere kontret Ullern og kom alene med Evren som redet mesterlig ute ved 16 meter'n, men en Ullernspiller fikk tak i returen og satte den i mål.

De neste 10 min. ble det mye enveiskjøring mot Ullernmålet. Ullern kan takke sine gode keeper at det ikke ble større nederlag. Sari var minst 5 ganger alene med keepern (kampens beste spiller), men som reddet mesterlig flere ganger.
I det 19.min. fikk Shafi ballen på ca. 20 m og sendte skuddet helt nede ved stolperota.
Fortsatt mye kjemping av begge lag med tenderser til stygt spill av 2-3 Ullernspillere, som nesten prøvde skade våre spillere. Gutta våre ble da også litt tøffere og tok en Sandwich på den ene Ullernspillern som spilte mest grisete (han var god og rund, så han tålte det).
Etter en halvtime skjøt Shafi en hardt skudd som keeper ga retur på, men da dukket Sari opp og satte den kontant i målet. 4.min. før slutt sender Senti et flott frispark inn i feltet, som keeper bokset rett til Shafi som trillet ballet i mål.

Takk til gutta som beholdt roen når det gikk hetest for seg, da dommern (dommer og dommer?!?) ikke gjorde jobben sin. Mulig han sparte offsider og frispark til neste kamp.
Flott innsats av samtlige på laget som bidro til seier'n. Må jo nevne at Mohammed dro ut 2 Ullernspillere på kanten helt alene og at Sari minst må ha løpt 15 km i denne kampen.
Og stor takk for hjelpen fra 96 gutta.

Laget:
Evren
96 Mats - 96 Jonas - Torstein den Hardbalne - Mathias
Sari - Fahidi - Abdi (K) - Shafi - Senti
96 Marius

Superinnbytter: Mohammed

Siden det ikke ble 8 mål, sparte lagleder 12 1,5 l Cola.
Men som takk for innsatsen lovte han 1/2 litere siden vi vant.

Også takk til RBK Bakken for all hjelp og støtte.

En hyggelig hilsen fra Ullernforeldrene fikk vi etter kampen, som takket Årvollgutta for fin fotball.

Steinar

Ingen kommentarer: