fredag 14. mai 2010

Uavgjort mot Nesodden

Dagens bortekamp mot Nesodden endte med poengdeling 1-1. Vi starter nok en gang kampen veldig bra, og Gerri er kun centimetere fra å sette inn 1-0 helt i starten av kampen. Han kommer skliende inn på bakerste stolpe og har maks uflaks når ballen går på feil side av stolpen. Vi fortsetter å kjøre kampen, selvom Nesodden var frempå ved et par anledninger. Vi fortsetter å vise fine tendenser resten av omgangen, og er uheldige som ikke går til pause med ledelse.

I 2.omgang syns jeg vi hever oss et hakk fra 1.omgangen, og at Nesodden går opp i 1-0 ledelse er helt imot spillets gang. Gutta viser derimot at de ikke lar seg knekke av ett mål imot og vi fortsetter å spille oss frem til sjanser. En strålende Knut fikk endelig hull på byllen mot slutten av 2.omgang og pirker ballen nydelig forbi keeperen fra skrå vinkel, 1-1! Begge lag har sjanser på tampen av kampen, men da dommeren blåser av, ender det veldig ufortjent med poengdeling.

Gutta skal være stolte av innsatsen og mentaliteten de viste i dagens kamp, vi beviser at vi ikke lar oss knekke av et mål i rævva og at vi spiller helt til dommern blåser(noe han forøvrig gjorde alt for mye i dag). Det er veldig synd at en dommer som tror det 17.mai ødelegger kampen og hindrer oss fra å ta 3 poeng. Han hadde flere tvilsomme avgjørelser, og hvordan han greier å annulere Jonas sitt mål for offside var for alle helt uforståelig. Vi kan ikke gjøre noe med dommeren nå, men at han skal vinke, vifte og blåse som om det er et 17mai tog er nok en gang veldig synd! Vi hadde fortjent mye bedre i dag!
Alt i alt spiller vi nok en bra match, selvom vi i enkelte perioder blir litt ustabile og ukonsentrerte. Dommeren og ertete motspillere kan vi ikke gjøre noe med, så vi må bare lære oss å la det ligge og lukke munnen.
Litt bittert å se 3 poeng bli stjålet sånn som nå, men alle gutta kan være fornøyde med innsatsen idag, hvor jeg syns spesielt Knut leverer en god kamp, med et godt blikk, gode bevegelser og en vinnervilje det står respekt av. Daniel spilte bra sammen med Brani på midten i dag, samtidig som Kyrre var utrolig nære et par ganger å dunke den inn. Gerri og Jonas er solide som vanlig, med et lite minus med at hoppgutten må begynne å trene kondisjon istedet for spenst! Forsvarsmessig var det litt rotete og ukontrollert, men det ingenting vi ikke kan fikse på treningsfeltet! Også nevne at det er godt å se Heimen tilbake i god gammel form.